2013. március 21.

A KÁOSZ kora

Új történet, melyet a facebookon követhettek nyomon (de tervezem, hogy saját blogot is létrehozzak a történetnek a rend kedvéért).

A KÁOSZ kora


 "0. nap

               21. nap

 Három héttel ezelőtt ért véget a Világ.
 Legalábbis az általunk eddig ismert és elfogadott világ.
 A modern civilizációk egy éjszaka alatt romba dőltek. Az emberek tehetetlenül nézték végig, ahogy életük örökre megváltozik.
 Amikor a Teremtő elhagyott minket, az ég sötétbe borult és pusztító vihar tört ki.
 A lakosság egy része megőrült: törni, zúzni kezdtek, minden ok nélkül egymásra támadtak.
 Több millió ártatlan esett áldozatul a vérengzéseknek. Senki sem tudja, hogy mi okozta ezt a tébolyt.
 A nagyobb városok lángba borultak, az épületek összeomlottak. Megszűnt a TV- és rádióadás. A közlekedés leállt, az utcák elnéptelenedtek. Minden modern eszköz használhatatlanná vált.
 Mintha a sötét középkor tért volna vissza egy sokkal pokolibb változatban.
 Zűrzavar lett úrrá az egész világon.
 Az életben maradtak kis csoportokba verődtek és egymással harcolnak a túlélésért. Kevés az élelem, a víz és a biztonságot nyújtó menedék. Ezekért folyik a küzdelem.
 A tomboló vihar, amely az első napokban söpört végig a Földön, mára alábbhagyott, de nem múlt el teljesen: hol vérfagyasztóan dermedt és mozdulatlan a levegő, hol orkán erejű szél süvít végig a romok között.
 Vastag felhőréteg borítja az égboltot. Egyesek szerint, soha többé nem látjuk a Napot..."




Legalább hetente új bejegyzés! (Az érettségi miatt várható némi fennakadás, de igyekszem ezt elkerülni.)

2 megjegyzés:

  1. Hű, látom megihletett az időjárás xD Egyébként kettős érzéseim támadtak ez alapján a rövid részlet alapján; nagy disztópia-fan vagyok, de a világvége=megszűnik a civilizáció téma nekem kicsit sablonos. Persze ezt bármire lehetne mondani, úgyhogy összességében nagyon-nagyon kíváncsi leszek rá, és szinte biztos vagyok benne, hogy ebből is ki tudsz majd hozni valami egyedit ^^

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Valójában ezt még az időjárás előtt jóval korábban kezdtem el. :D De most hogy így mondod, tényleg érdekes reláció. x)
      Igen, a világvége eléggé gyakori téma manapság, de jelen esetben új világ jön létre, mert mint tudjuk "az ember még a jég hátán is megél". :)
      A sablonosságot pedig magam sem szeretem, és igyekszem is kerülni az írásaimban. (Remélem, hogy ez azért látszik valamennyire... ^^" )

      Törlés