2013. április 2.

Change

Helló mindenki!

Akik régebben követik a blogot, azoknak talán már feltűnt, hogy a korábban használt "Akira-chan" álnév helyett most már a sajátomat, az Annamáriát használom.

Az ok igen egyszerű: nem érzem szükségét egy alteregónak.

Nem tudom, hogy ki miért választ magának nicknevet/álnevet. Én részben az anonimitásomat akartam megőrizni, részben pedig... talán úgy fogalmazhatnám meg, hogy másvalakinek akartam tűnni, vagy másvalaki akartam lenni.

Egy titokzatos, ismeretlen személy mindig izgalmas és kíváncsiságot keltő. Illetve egy hangzatos kitalált név is nagyon hatásos, "menő" tud lenni.

De én elérkeztem ahhoz a ponthoz, amikor már nem érzem szükségét, hogy egy kitalált név mögé bújva publikáljam a történeteimet. (Félre értés ne essék, ezzel nem megsérteni akarom azokat, akiknek évek óta használt álnevük van, hiszen van, akinek ez a védjegye. De az én esetemben egy bizonyos szintű rejtőzködést szolgált az álnév.)

Egyébként pedig nem csak a bujkálást érzem feleslegesnek. A másik ok, ami miatt a saját nevemet használom, hogy kibékültem magammal. Nem akarok más lenni, egy kitalált személy, aki sokkal "coolabb" és szuperképességei vannak és a többi kinek mi tetszik...

Én én vagyok és ezt büszkén vállalom, akárcsak a történeteimet. Akár jók, akár nem, én írtam őket, igyekezve, hogy a lehető legjobbat hozzam ki magamból... És még ha valódi írónak nem is nevezhetem magam, mert attól nagyon messze vagyok, büszkén vállalom, hogy eddig mit tettem le az asztalra.

Szóval hadd mutatkozzam be újra! : )

A nevem Annamária és ez itt a Jackass 19 éves leszek nyáron. ; )
Idén fejezem be a középiskolát és reményeim szerint programtervezőként tanulhatok tovább a Debreceni Egyetemen.
Az írással szeretnék továbbra is aktívan foglalkozni és minél jobbá válni, mert ez az életem része.
Pozitív-negatív kritikát egyaránt várok, mert csak így fejlődhet tovább az ember. Szóval ha van pár percetek és véleményetek, amit meg szeretnétek osztani velem, azt bármikor örömmel fogadom.

Remélem, hogy korábbi történeteim kellemes szórakozást nyújtottak Nektek, és hogy a jövőben még jobb és minőségibb alkotásokkal szolgálhatok számotokra.

Mindenkinek jó szórakozást és kellemes időtöltést a Rock'e'Steinben! : )

2 megjegyzés:

 1. Én is sokat gondolkoztam már azon, hogy álnéven, vagy a saját nevemen írjak-e. Egy jól csengő név ugye sose árt, de mégis ott van, amit Te is említettél, hogy vállaljuk önmagunkat... Hát, nem tudom, nehéz döntés.

  Na, ez volt az ellenség megtévesztése, most jöhet az önreklám :D Feltettem a 28. fejezet a blogra, és nagggyon örülnék, ha olvashatnám a véleményedet róla. :) Ja, és előre is köszönöm, mert így illik. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Haha :D
   Amúgy tudod az én esetemben valaki segített a fent leírtakat elérni. :)

   Köszi, hogy szóltál a fejezetről. ^^ Holnap elolvasom és véleményt is írok róla. ^^

   Törlés